Partners in Procesmanagement

BPM Consult is een organisatie-adviesbureau dat adviseert over business process management, opgericht in 2005. We zijn partner van organisaties die hun werkprocessen willen verbeteren


Verbeteren van organisatie-prestaties

Wij adviseren, begeleiden, trainen en coachen organisaties die hun procesprestaties duurzaam willen verbeteren. Dit doen wij door te intervenieren in de inrichting, besturing en beheersing van werkprocessen.  

Visie  Missie  Leading concept

Mensen en systemen

We benaderen werkprocessen als samenwerkingsverband van mensen én als systemen van inputs en outputs. Onze consultants hebben een organisatie-psychologische en bedrijfskundige orientatie. Ze grijpen processen aan op structuur én cultuur.

Kennispartner INK

BPM Consult is officieel kennispartner van het Instituut Nederlandse Kwaliteit. Samen brengen we de toepassing van het aandachtsgebied 'Management van Processen' en de betekenis van de ontwikkelingsfase 'procesgerichtheid' verder. 

Toonaangevend 

Wij dagen onszelf uit toonaangevend op ons vakgebied te zijn en deze visie met de markt te delen. In 2001 schreven we de everseller Management van Processen, dat als standaardwerk voor procesmanagement gezien wordt. Later voegden we daar het Procesmanagementmodellenboek en het boek Ketensamenwerking aan toe. In 2013 publiceerden we 'Horizontaal organiseren', ons leading concept. En op het jaarlijkse congres ‘Procesmanagement’ presenteren we met onze klanten de succesvolle cases. 

Boeken  Diensten  Consultants 

  • pand-bpm.jpg
  • relatie-event-bpm-consult-at_veldt-nr-05.jpg
  • logo-ink-kp-fc.jpg