In 5 dagen BPM-expert


19/06/2018

Procesgericht werken verankeren in het DNA van de organisatie. Met deze missie als magneet krijgt het procesgericht construeren, denken, besturen en samenwerken bij de RDOG Hollands Midden steeds meer vorm. Zo worden onder begeleiding van BPM Consult de processen bij de bedrijfsvoerende functies, bij beleidsadvisering en bij de sector Maatschappelijke Zorg Veilig Thuis onder de loep genomen.

Dit smaakt de RDOG HM naar meer en onder het motto: ‘Wat BPM Consult kan, kunnen wij ook!’ is er een interne opleiding gestart waarin 15 medewerkers worden opgeleid tot procesfacilitator. Zelf een projectaanpak uitdenken, zelf een brown paper sessie faciliteren en zelf het proces vastleggen in Visio. In een stoomcursus van 5 dagen komen alle relevante onderwerpen van het vak Business Process Management voorbij. Vervolgens krijgt elke deelnemer zelf de kans om zich te ontwikkelen in een rol die hem of haar goed past.

De 3e opleidingsdag is net achter de rug en de groep krijgt de smaak te pakken. Ze kunnen niet wachten om zelf aan de slag te gaan.

Ook interesse in een stoomcursus BPM? Vraag het Vera Verstijnen

  • training-3185170_1920.jpg