Fundamentals of BPM
Fundamentals of BPM
Datum publicatie
februari 2013

Het boek ‘Fundamentals of Business Process Management’ biedt een overzicht van het volledig spectrum van Business Process Management (BPM), door alle invalshoeken van deze discipline kort aan te stippen. Op deze manier slagen de auteurs er in om de lezer te enthousiasmeren voor, en te omarmen in, de wereld van BPM.


De rode draad door het boek is de BPM lifecycle. In elk van de life-cycle-fasen bespreken de auteurs diverse BPM-concepten en maken dit tastbaar door het gebruik van talloze voorbeelden en opdrachten. Daarnaast reiken ze praktische tools aan en verwijzen ze naar andere interessante literatuur. Één van de meest gebruikte en gewaardeerde onderdelen uit het boek is de uitgebreide uitleg over de ‘essentials’ van process modeling. De auteurs nemen de lezer in dit hoofdstuk stap voor stap mee in het gebruik van BPMN, ’s werelds meest gebruikte standaard voor procesmodellering

Fundamentals of Business Process Management is een goed geschreven boek dat de basis vormt voor elke student, onderzoeker, consultant of andere beoefenaar van BPM. Het boek neemt je mee van begin tot eind, van proces analyse en design tot de laatste trends op het vakgebied.

Op zoek naar een compleet en goed gestructureerd boek dat je introduceert in de wereld van BPM? Lees het boek ‘Fundamentals of Business Process Management’.

Naar boeken overzicht
design: MooiMerk - realisatie: Lucus Websites