Sectorale fondsen

Sectorale fondsen zijn steeds minder alleen een geldverstrekker, maar vervullen meer en meer de rol van strategische kennispartner in de eigen sector. Dit betekent een verschuiving in de visie op de eigen organisatie, en een doorvertaling hiervan in een nieuwe werkwijze.


Efficiënter met ICT

Registreren van medewerkers, opleidingen en gelden vraagt veel van de ICT-ondersteuning. Een goed ondersteunend systeem ontstaat echter niet vanzelf. Hiervoor is een goed begrip nodig van wat de eigen processen echt nodig hebben om de klant te bedienen: wat wordt geregistreerd, hoe wordt dit gedaan en voor wie. Door een geïntegreerd ontwerp van processen èn systemen te maken, maken we een goed ontwerp van de wensen en eisen aan de ICT-systemen.

Projectmatig werken aan kennis

Kennis over werkwijzen en technieken veroudert steeds sneller, en investeren in nieuwe kennis is niet voor iedere individuele organisatie weggelegd. Sectorale fondsen kunnen hierin een strategische rol invullen. Maar dit betekent ook op een gedegen, projectmatige manier aanvliegen van deze ontwikkeltrajecten. Door een goed procesontwerp en een gedegen training/implementatie wordt projectmatig werken in uw organisatie ingebed.

Meer weten over de oplossingen die BPM Consult biedt voor sectorale fondsen? Leg uw uitdaging voor aan Willem Spronk.

Uw consultant voor Sectorale fondsen

Willem Spronk

  • oeno_automatisering.jpg
  • oeno_project.jpg

Nieuws

  • 16/01/2024
    De BPM Trends voor 2024 zijn weer uit! Ons vakgebied blijft volop in beweging....
  • 18/12/2023
    Fijne feestdagen en een goed 2024! Wij mogen weer terugkijken op een geweldig jaar....
Meer nieuws
design: MooiMerk - realisatie: Lucus Websites