Voortdurend duurzaam veranderen

Werkprocessen zijn niet bedacht, ze zijn ontstaan. Ze zijn nooit af, vragen steeds aanpassing op ontwikkelingen. Succesvolle organisaties pakken de handschoen op en werken voortdurend aan mooiere processen. 


Kansen voor beter

De wereld verandert. De maatschappij vraagt verantwoorde bedrijfsvoering. Het economisch model doelmatigheid. ICT biedt steeds mogelijkheden zoals digitalisering en workflowmanagement. Medewerkers willen talentbenutting en dagelijks verbeteren. Zelfsturing komt op. Klanten willen korte responstijden. Zou het niet geweldig zijn om krachtige antwoorden te geven? Nog voordat de vraag er is?

Samen sterker maken 

Wij zien organisaties worstelen met de voortdurende roep voor aanpassing, dat ze niet vanzelf hun werkprocessen verbeteren. Als een houthakker die geen tijd heeft om de bijl te slijpen. Wij helpen te reageren op ontwikkelingen en in beweging te komen. Het vliegwiel zijn om processen samen te optimaliseren. En om te leren hoe je het zelf kan doen!

Harde en zachte resultaten

Duurzaam veranderen vraagt een krachtige combinatie van procesmanagement, projectmanagement en verandermanagement. Processen zien als sociale structuren en technische systemen. Energie activeren en verbeterkracht richten. Business Process Management Consultancy is de beste kruising van bedrijfskunde en organisatie-psychologie. Zo veranderen systemen en gedrag.

Missie  Diensten  Download BPM Trends

Waarom wij?6 antwoorden

 • Waarom zou ik aan BPM doen?

  Omdat het echt veel beter kan. Processen zijn niet ontworpen, maar ontstaan. Overdrachtsverlies, herstelwerk en wachttijd is er zomaar ingeslopen. Grondig doorlichten en verbeteren levert al snel 30% performance-verbetering op. Niet oprapen is zonde!

 • Waarom zou ik BPM Consult vragen?

  Wij halen het beste uit uw mensen. De werkvloer ziet dagelijks waar het beter kan. Ophalen is de kunst! Vertrouwen geven, luisteren, faciliteren. Dat is wat wij leuk vinden. Met, voor en door medewerkers. Resultaat? Sterk gedragen verbeteringen

 • z z

  Zijn jullie een ICT-club?

  Nee, wij zijn business consultants. Maar we verbinden processen wel met  ICT. Workflowmanagement en communicatietechnologie kunnen processen aanzienlijk versterken. Mits in samenhang met het business proces ontworpen! Dit vraagt om sterke en onafhankelijke procesbegeleiding, wij doen dit graag en goed.

 • Wat doen jullie?

  Procesherontwerpprojecten begeleiden. Verantwoordelijkheid tot na implementatie. Wij zien het pad van IST naar SOLL als de gezamenlijke veranderopgave. Onze uitdaging is de nieuwe werkwijze te zien renderen. Piloten, gamen, schaduwdraaien, intrainen, tot de laatste om is

 • Doen jullie ook LEAN?

  Ja. We zijn zelfs tegen verspilling. Onnodig wachten, transporteren, voorraad houden en produceren is jammer. Niet nodig en niet goed. We gaan op zoek met uw medewerkers waar we verspilling kunnen uitbannen. Zo is er verantwoorde bedrijfsvoering. Maar we staren ons niet blind op LEAN. Het is een manier van denken, geen doel op zich!

 • Spreken jullie je modelleertalen?

  Ja en nee. Wij zijn geen procesmodelleurs als doel op zich. Wij gebruiken ze voor analyse van het werk met de mensen die het doen. In beeld wat er toe doet. Brown paper en post its. Daarna kunnen we alle kanten op. Liefst in flexibele taal en MS Office Visio. Met BPMN als moedertaal. Exports in Sqeme, Mavim, QPR, QOL, Aris, Inception, Bizzdesign, you-name-it geen probleem. 

 • Wat is jullie ambitie?

  Wij geven graag de toon aan. De beste aanpak neerzetten. Het debat voeren over het vak. Ervaringen delen. Dat is ook BPM Consult. Met onze boeken en artikelen bewijzen we dat!

Volgende stap Contact

Blijf op de hoogtevan de ontwikkelingen

Horizontaalorganiseren

Twitter
EduardvanB
Mooi artikel van Pieter Wolswinkel van @BPMConsultcom: Overbrug de kloof tussen het primaire proces en ondersteunin… https://t.co/ea3dklKYA4
MI_Zorg
Mooi artikel van Pieter Wolswinkel van @BPMConsultcom: Overbrug de kloof tussen het primaire proces en ondersteunin… https://t.co/D6ZARikKZH