Dienstverlening

De best practice blootleggen

Dienstverlening is mensenwerk. Veelal niet fysieke goederen en producten. Een misvatting is dat dienstverlening zich uitsluitend in het professionele domein afspeelt. Ofwel de mens maakt uitsluitend de dienst. Terwijl de organisatie van dienstverlening een evenbelangrijke succesfactor is. Procesmanagement heeft de dienstverlening veel te bieden. Zoals het uniformeren en vereenvoudigen van werkpatronen. En het ter beschikking stellen van best-practices en ervaringen aan alle medewerkers


Uniformeren en standaardiseren

Organisaties bereiken kwaliteitsverbetering door de best practice uit hun kenniswerkers te halen. Uniformeren en standaardiseren brengt de beste werkwijze naar boven, en maakt het werk overzichtelijker. Wij ondersteunen zulke trajecten middels procesherontwerp en faciliteren de dialoog. 

Kennismanagement

Harder dan bij productie-organisaties groeit bij diensverleners de afstand tot de kwaliteitsstandaard. Mede versterkt door personeelsverloop en professionele vrijheid. Wij helpen het kennismanagement te organiseren door de best way to work eigentijds te documenteren en beschikbaar te stellen. En structuren in te richten als audits, verbetervisits, sterhouderschap. Zo wordt de basis op orde gehouden. 


Nieuws

  • 16/01/2024
    De BPM Trends voor 2024 zijn weer uit! Ons vakgebied blijft volop in beweging....
  • 18/12/2023
    Fijne feestdagen en een goed 2024! Wij mogen weer terugkijken op een geweldig jaar....
Meer nieuws
design: MooiMerk - realisatie: Lucus Websites