Managementconferentie Nieuw Vakwerk


25/03/2015

Afgelopen jaar rondde BPMConsult een project af bij MBO-college Arcus voor het centraliseren en optimaliseren van onderwijsondersteunende processen. Dit met de kwaliteit van dienstverlening tussen leerling, onderwijs en onderwijsondersteuning als voortdurend uitgangspunt.

Op 25 en 26 maart 2015 presenteert BPMConsult de belangrijkste bevindingen van dit project op de CVI Managementconferentie. Hier presenteren we de toegepaste methoden en technieken uit Procesmanagement en Lean, en kunnen deelnemers van MBO-scholen uit heel Nederland op interactieve wijze kennis maken met het toepassen van procesgericht werken in het MBO-onderwijs.

Thema van Dé Managementconferentie 2015 is NIEUW VAKWERK 

Gastcollege is Graafschap college, de conferentie zal op 25 en 26 maart 2015 in de Achterhoek plaatsvinden in de DRU Cultuurfabriek. Voor het laatste nieuws over Dé Managementconferentie NIEUW VAKWERK 2015 kijk je op de weblog

MBO instellingen hebben een eigen workshopprogramma in de zeer diverse ruimtes van de DRU Cultuurfabriek, waarin zij zich optimaal kunnen presenteren. Dus dit jaar dus geen conferentiezalen maar creatieve, onalledaagse, inspirerende, verrassende settings in de oude fabrieksruimtes.

Dé Managementconferentie NIEUW VAKWERK georganiseerd door het Consortium voor Innovatie is uitgegroeid tot hét evenement voor ROC’s, AOC’s, Vakscholen en VMBO-scholen. Vakgenoten en collega’s informeren elkaar over hun kennis, ervaringen en successen, maar natuurlijk ook over de valkuilen en struikelblokken. Dit betekent niet alleen een passieve aanwezigheid, maar er wordt een beroep gedaan op jóuw creatieve en actieve betrokkenheid. 
Dé Managementconferentie, waarbij +/-1000 deelnemers worden verwacht kent wederom het uitgangspunt “voor en door scholen”. 

‘s Avonds kun je ontspannen en netwerken tijdens een informeel avondprogramma. Inschrijven kan via de online databank, waar je ook de keuze hebt om een hotelovernachting te boeken.

  • call-voorzijde-managementconferentie.jpg