Renco Bakker in programma MBA in één dag


18/03/2019

In samenwerking met DenkProducties en Ben Tiggelaar organiseert NEN voor de 3e en laatste keer een verdieping op het seminar MBA in één dag met een, op maat gemaakte, NEN Masterclass voor de QHSE-professional op 14 mei. Bij inschrijving voor het seminar MBA in één dag (16 april)  krijgt u deze NEN Masterclass ‘Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie’ cadeau!

Renco Bakker is een van de sprekers op de NEN masterclass van 14 mei. Hij gaat in op de betekenis van de managementtheorieën over organisatie voor de QHSE-manager:

  • Inrichting van de organisatie in het licht van koppeling van de strategie en operatie
  • Communicatie top-down en bottom-up; taal van geld en taal van dingen
  • Rol QHSE-manager
  • Bewustzijn en competenties van mensen

De NEN Masterclass van 14 mei spitst zich toe op de toepassingen van ISO 9001-2015. De ISO-normen, gebaseerd op de High Level Structure (HLS), vragen om een betere koppeling tussen het managementsysteem en de strategische richting van de organisatie. De QHSE-manager speelt een belangrijke rol in de koppeling tussen strategie en operatie. Hij moet een verbindende schakel vormen, meer strategisch leren denken en de taal van de directie leren spreken. Daar heeft de QHSE-manager nieuwe kennis en competenties voor nodig. Daarom heeft NEN wederom de samenwerking met DenkProducties gezocht en krijgt u bij inschrijving voor het seminar ‘MBA in één dag’ een op maat gemaakte NEN masterclass cadeau! Een unieke manier om in 2 dagen uw kennis en inzichten bij te spijkeren en direct toe te gaan passen.

Het complete programma van de Masterclass op 14 mei én de final edition van MBA in 1 dag op 16 april vind u hier: https://mba.nen.nl/programma/

  • b-nieuws-mba-in-1-dag.jpg