Uitgave Procescanvas boek


01/11/2020

Uitgave Procescanvas boek

Het Procescanvas is een krachtig instrument voor het werken aan een betere organisatie. Het helpt je processen sneller, beter, goedkoper en verantwoorder te maken en te houden.

Steeds meer organisaties beseffen dat ze op een heel andere, veel horizontalere manier moeten gaan organiseren. Ze zien in dat het proces van waardecreatie de motor van hun bedrijf is, en dat daarbij zelfsturing te verkiezen is boven hiërarchie en controle.

Processen vormen het hart van de organisatie, ze leveren immers het product of de dienst waar je als organisatie je bestaansrecht aan ontleent. Maar de transitie naar een zelfsturende, procesgerichte organisatie komt niet vanzelf. Doordacht werken aan betere waardestromen is een kunst. 

1 november komt het Procescanvas boek uit. Dit boek geeft inzicht in het nut en de noodzaak van betere processen. De auteurs beschrijven tal van voorbeelden uit de praktijk en leggen daarbij de link met Lean, agile, zelfsturende teams en klantreizen. Ze laten zien hoe deze principes op elkaar aansluiten én hoe ze elkaar kunnen versterken

Het Procescanvas heeft een mooie plek gekregen in de najaarsbrochure van Boom uitgevers (pagina 13). Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan vooral een kijkje voor een kleine sneak-peek.

Heb je alvast een plekje in je boekenkast vrijgemaakt? Hier kun je het Procescanvas boek reserveren! Vanaf 1 november kun je het boek hier bestellen.