BPM Consult ontwikkelt Procescanvasboek


14/04/2020

BPM Consult ontwikkelt Procescanvasboek

Omcirkel 1 november 2020 vast in je agenda: Procescanvasboek bekijken.

Er was nog geen canvas speciaal gericht op het verbeteren van waardestromen. Dat gaat nu veranderen!
Momenteel werken wij hard aan ons nieuwe boek, dat in november verschijnt. We zijn vereerd met de uitnodiging om 'Procescanvas' uit te brengen. Dit boek verschijnt in de populaire reeks van managementcanvassen, die van start ging met het ''Business Model'' canvas.

Het Procescanvas is een krachtig instrument voor het werken aan een betere organisatie. Het helpt je processen sneller, beter, goedkoper en verantwoorder te maken. En te houden.

Het boek geeft inzicht in het nut en de noodzaak van betere processen. De auteurs nemen je mee langs tal van voorbeelden en leggen bovendien de verbinding met Lean, Agile, zelfsturende teams en klantreizen. Ze laten zien hoe deze principes in elkaar passen èn hoe ze elkaar kunnen versterken.

De auteurs werken als procesanalisten, veranderaars en projectmanagers bij organisatieadviesbureau BPM Consult.
Voor het Procescanvas maakten zij gebruik van hun ervaring opgedaan in meer dan honderd procesherontwerpprojecten uit de afgelopen vijftien jaar.

Als je een kleine inzage in het maakproces interessant vindt: 1 mei manuscript klaar, juni en juli tekstredactie, augustus en september opmaak, oktober naar de drukker, november marktintroductie!

  • procescoming.png