De ‘klant centraal stellen’ is vaak makkelijker gezegd dan gedaan…


19/11/2018

De ‘klant van nu’ wacht niet tot morgen! Om de hedendaagse klant – zowel intern als extern – te kunnen voorzien in hun hoge verwachtingen is het optimaliseren van de bedrijfsprocessen een belangrijke pijler.

Kom op dinsdag 27 november naar het Business Process Transformation congres in Hart van Holland (Nijkerk) en laat u in één dag volledig op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van procesmanagement. Tijdens het congres beantwoorden we de vraag hoe je zaken als digitalisering, nieuwe technologieën en wendbaar worden en blijven toe kan passen in uw organisatie.

Deze 15e editie van het Business Process Transformation congres hebben we in een geheel nieuw jasje gestoken. Zo hebben we een aantal gloednieuwe aspecten toegevoegd om nóg meer interessante contacten op te doen en nóg meer te leren en geïnspireerd te raken.

Na het BPT congres weet u...

✔ hoe u met behulp van technologie bedrijf(kritische) processen kunt optimaliseren en daarmee de klant beter te bedienen;

✔ welke rol nieuwe technologieën als blockchain en AI kunnen spelen met betrekking tot proces management;

✔ of u uw baan kwijt raakt, of of u uw job juist beter kunt uitvoeren door de komst van nieuwe technologieën als o.a. RPA, self-service automation, process mining en Machine Learning;

✔ welke vakgenoten nog eens te benaderen om verder te praten over onderwerpen als het houden van controle & regie, digitalisering, machine learning en ecosystemen.

BPM opleidingen nodigt u uit!
Als partner van het congres nodigen wij u van harte uit om als onze gast het congres te bezoeken. Met de relatiecode HSXH3NML kunt u zich kosteloos* aanmelden.

*Het congres is gratis toegankelijk voor eindgebruikers die werkzaam zijn bij organisaties betrokken bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot het congresonderwerp. Adviseurs, consultants, personen die niet bedrijfsmatig actief zijn, werkzoekenden en studenten/stagiaires kunnen betaald deelnemen aan het congres.

  • business-process-transformation-congres.png
  • 04818047-banner-300x250-business-process-transformation_v1.jpg