Digitale opleiding op maat


20/05/2020

Digitale opleiding op maat

Door het werken op afstand en in afzondering reflecteren professionals meer op hun eigen inzet. Als gevolg daarvan gaan zij hun eigen werkzaamheden in een nieuw licht zien. De zoektocht is voor velen wat het ''nieuwe normaal'' gaat worden voor het eigen werk. Procesmanagement biedt een breed scala aan modellen en technieken voor de professional om grip te krijgen op de veranderingen in de manier van werken.

De huidige crisis creëert een unieke situatie, waarin ruimte ontstaat om te kunnen breken met heilige huisjes, ingesleten werkpatronen en achterhaalde werkafspraken. Maar zonder de juiste mindset en een rugzak met goede technieken gaan nieuwe inzichten ook weer verloren. Investeer daarom in het opleiden van de professional om de juiste lessen te kunnen leren in deze tijden van crisis.

Om zowel de individuele professional als de organisatie zelf te helpen in het definiëren en invullen van het ''nieuwe normaal'', biedt BPM Consult opleidingstrajecten op maat aan, voor zowel individuen als groepen medewerkers. Te volgen vanuit huis of eigen kantoor, met begeleiding op afstand.

Na de opleiding heeft de professional meer handvatten om antwoord te geven op vragen als:

  •  Waar ligt nu de toegevoegde waarde in wat ik doe?
  •  Welke veranderde werkwijze, onstaan door de "intelligente lock-down", wil ik behouden?
  •  Hoe past mijn werk straks in de totale keten van activiteiten?
  •  Welke nieuwe vormen van dienstverlening zijn aan het ontstaan en hoe borg ik dat in een nieuwe werkwijze?

Afhankelijk van de behoefte bestaat de opleiding uit 2 tot 6 dagdelen webinar. Tussendoor worden analyses gemaakt van de eigen organisatie om het toepassen van technieken en modellen te leren. Daarbij kan worden gekozen uit verschillende onderwerpen en aandachtsgebieden. Meer informatie over de te volgen modules in de opleiding is te vinden onder BPMopleidingen.nl. Ook zijn maatwerk afspraken mogelijk.

Wilt u meer weten over het volgen van een opleiding op maat? Neem dan contact op met Willem Spronk.

  • bpmopleiding.png