Leestip van de maand: Augustus


13/08/2017

Het vakantieboek voor professionals
Redactie Business Contact

Het ‘vakantieboek voor professionals‘ van de redactie van Business Contact biedt de lezer op een luchtige manier de krenten uit de pap van de nieuwste inzichten in professional-land. Met het motto “Ontspannen, bijlezen en opladen tegelijk’ wordt een realistisch beeld geschetst van de inhoud van het boek: Leuk, fris en af en toe net iets te oppervlakkig.

In het boek zijn diverse handige en vermakelijke tips en trucs te vinden die je helpen niet alleen je werk, maar ook je privé leven slimmer in te richten. Ook is er in het boek plaats voor enkele inhoudelijk sterke items zoals columns, verhalen en management summaries.  Deze management summaries van boeken zoals ‘Originals’ van Adam Grant en Alibaba van Duncan Clark, zijn goed samengevat en geven je genoeg bagage om na je vakantie mee te kunnen praten aan de lunchtafel.

Het vakantieboek voor professionals is een boek dat goed geschikt is voor elke professional die zich op vakantie niet durft te wagen aan de zwaardere kost, maar op zoek is naar een fris overzicht van diverse trends en weetjes rondom ‘het werk van een professional’. Het boek is makkelijk leesbaar en actueel, maar blijft vooral een luchtig tussendoortje.

Op zoek naar een boek dat je zonder moeite mee kunt nemen op vakantie? Of al terug van vakantie en behoefte aan een lekkere opstarter voor het nieuwe jaar? Lees het ‘vakantieboek voor professionals‘!

  • 9789047010784.jpg