Nieuwe collega


10/02/2021


In februari is Nele ten Have gestart als consultant bij BPM Consult. We wensen jou heel veel succes bij je eerste opdracht en kijken er naar uit om je hierin te begeleiden.



‘’Ik heb m'n droombaan gevonden, voor een kickstart van mijn professionele carrière! Begin februari ben ik gestart als Consultant Business Process Management bij BPM Consult. Voor mij dé perfecte startersfunctie bij een ontzettend gave organisatie. Hier komen mijn interesse in het herontwerpen van werkprocessen, het continu verbeteren en het meenemen van mensen in een verandering perfect samen.’’ - Nele ten Have

De masterstudie Organizational Design & Development heeft voor Nele een brede basis gelegd voor het begrijpen van organisaties en het kijken naar organisatorische vraagstukken. Vanuit deze bedrijfskundige achtergrond is ze gefascineerd door de samenkomst van procesmanagement en organisatiepsychologie. Wat Nele kenmerkt, is haar aanpakkersmentaliteit en haar doelgerichte en procesmatige werkwijze. Ze wordt gemotiveerd door projecten waar ze als analytische denker de diepte in kan en helemaal in op kan gaan.

Heb jij een mooie uitdaging voor Nele? Laat het haar weten!

Bekijk haar volledige profiel via deze link.