Nieuwe training: Lagenarchitectuur


24/05/2023

Als advieskantoor hebben we een mooie training ontwikkeld voor het werken met een 'gelaagd' procesmodel. Daarmee leren we organisaties om af te stappen van de gescheiden werelden van solistische specialisten en te komen tot een weloverwogen, eenduidig procesontwerp waar elke bedrijfsvoeringsdiscipline zijn ei in kwijt kan.

Of je nu marketeer bent en over customer journeys wil praten, een functioneel applicatiebeheerder die het over Robotic Process Automation wil hebben of als QHSE-officer risicobeheersende maatregelen wilt borgen, het gaat in essentie altijd over dezelfde stromen activiteiten waarmee de organisatie een product of dienst levert (met andere woorden: het proces).


We leggen in onze training uit hoe je een proces kan opdelen in 'virtuele' plakjes die overeenkomen met de eisen die de verschillende disciplines stellen aan je organisatie. Als deze plakjes leg je vervolgens op elkaar om tot een compleet model te komen. Door alle disciplines in 1 integraal model samen te modelleren, voorkom je dat er een veelheid van losse modellen rondzwerft in je organisatie.

Geïnteresseerd in deze training? Neem dan contact met ons!