Value streaming voor topconsultants


14/05/2018

'Wij zijn Finavista. Specialist in datamigraties en productrationalisatie. Onze consultants zijn dagelijks actief in waardestromen en supply chains, zoals bij de grote verzekeraars en pensioenfondsen. Het is van meerwaarde als consultants werken vanuit de bigger picture van supply chain management en value streaming. Kunnen julie een passende kennisimpuls geven?" Met deze vraag komt een van de partners uit bij BPM Opleidingen.

Samen met Finavista - onlangs verhuisd naar Utrecht- wordt een trainingsprogramma opgezet. Op een aantal avondsessies - welkom onderbroken door pizza!- worden consultants ondergedompeld in horizontaal organiseren, BPM Maturity, Value streaming en supply chain excellence. Er wordt geoefend met bedrijfsprocesmodellen van klanten maar ook gedold met het 'wasproces in het eigen huishouden'. Zo ontstaat steeds meer begrip van waardestromen en hoe deze te analyseren. Consultants staan zo steviger in de processchoenen, klaar om hun partnerschap verder vergroten. 'Finavista gaat nu eenmaal altijd een stapje verder, dit past hier goed bij', aldus 1 van de consultants. 

Ook een kennisimpuls voor je medewerkers? Bekijk de trainingsmodules of stel je vraag rechtstreeks aan info@bpmopleidingen.nl

  • analyzing-3385076_1920.jpg
  • finavista_logo_standaard_top.jpg