Volle kracht vooruit met nieuwe BPM projecten


11/09/2019

Onze klanten zijn het 2e halfjaar met veel ambitie binnen gegaan, er zijn mooie projecten uitgedacht. Een greep in de challenges van Q3 en Q4:

We gaan Vitens helpen bij het detailleren van hun assetmanagementprocessen en het herinrichten van SAP. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht gaat haar rooster- en inzetplanningssoftware vervangen, waarvoor wij een projectleider leveren die business en IT aan elkaar verbindt. Florensis, een toonaangevende teler van 1-jarige planten met plants all over the world zet haar project van procesharmonisatie voort. Met hen zijn een aantal pressure-cooking weken ingericht waarin we primaire processen gaan beetpakken en analyseren op borging van diverse requirements.

Met een producent van aramide vezels gaan we het kwaliteitssysteem doorlichten en herinrichten zodat het gereed is voor de uitdagingen van de komende periode. Met zorgverlener Severinus zetten we de volgende fase van zelforganisatie in, en met een regionale Gezondheidszorgdienst gaan we verder het proceseigenaarschap invoeren. Projecten waar wij onze vingers bij aflikken, klanten: bedankt!

  • procesmanagement-klanten-2019.jpg