Vacature Consultant

 Wie zijn wij?

BPM Consult is een toonaangevend organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in Business Proces Management en gevestigd in Leusden. Wij helpen organisaties hun werkprocessen te herontwerpen en continu te verbeteren. Onze missie is het verbeteren van organisatie-prestaties door te interveniëren in de inrichting, besturing en beheersing van werkprocessen. Dat doen we via consultancy, gaming en training, waarbij we de focus hebben op zowel mensen als systemen.

  Wat zoeken we?

Door de toenemende omvang van adviesprojecten hebben wij per direct plaats voor een fulltime junior of een medior consultant. We zijn op zoek naar een iemand met 0 tot 5 jaar ervaring met een afgeronde hbo- of wo-opleiding.


 
 Wie zoeken we?

Je wil jezelf ontwikkelen en popelt om jouw inzichten en ideeën toe te passen in praktijksituaties. Je bent conceptueel goed onderlegd en contactueel vaardig. Je hebt affiniteit met of sterke interesse in procesgericht werken, horizontaal organiseren en workflow management en bent niet bang om de leiding te nemen als de situatie daarom vraagt. En je MS Officevaardigheden liggen op hoog niveau.

  Wat bieden we?

We bieden je een uitdagende functie met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in het bedrijf. Je gaat meteen mee in projecten, ondersteunt projectleiders en afhankelijk van je ervaring ben je verantwoordelijk voor eigen projecten. Je ziet verschillende organisaties en vraagstukken. Hier horen ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij (een passend salaris, 27 vakantiedagen, leaseauto, laptop en mobiele telefoon).


Solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar Johnny van de Vliert (JV@bpmconsult.com). Wil je eerst meer weten over het werken bij BPM Consult? Stuur een mailtje of bel naar 0649869877.

Waarom wij?6 antwoorden

 • Waarom zou ik aan BPM doen?

  Omdat het echt veel beter kan. Processen zijn niet ontworpen, maar ontstaan. Overdrachtsverlies, herstelwerk en wachttijd is er zomaar ingeslopen. Grondig doorlichten en verbeteren levert al snel 30% performance-verbetering op. Niet oprapen is zonde!

 • Waarom zou ik BPM Consult vragen?

  Wij halen het beste uit uw mensen. De werkvloer ziet dagelijks waar het beter kan. Ophalen is de kunst! Vertrouwen geven, luisteren, faciliteren. Dat is wat wij leuk vinden. Met, voor en door medewerkers. Resultaat? Sterk gedragen verbeteringen

 • z z

  Zijn jullie een ICT-club?

  Nee, wij zijn business consultants. Maar we verbinden processen wel met  ICT. Workflowmanagement en communicatietechnologie kunnen processen aanzienlijk versterken. Mits in samenhang met het business proces ontworpen! Dit vraagt om sterke en onafhankelijke procesbegeleiding, wij doen dit graag en goed.

 • Wat doen jullie?

  Procesherontwerpprojecten begeleiden. Verantwoordelijkheid tot na implementatie. Wij zien het pad van IST naar SOLL als de gezamenlijke veranderopgave. Onze uitdaging is de nieuwe werkwijze te zien renderen. Piloten, gamen, schaduwdraaien, intrainen, tot de laatste om is

 • Doen jullie ook LEAN?

  Ja. We zijn zelfs tegen verspilling. Onnodig wachten, transporteren, voorraad houden en produceren is jammer. Niet nodig en niet goed. We gaan op zoek met uw medewerkers waar we verspilling kunnen uitbannen. Zo is er verantwoorde bedrijfsvoering. Maar we staren ons niet blind op LEAN. Het is een manier van denken, geen doel op zich!

 • Spreken jullie je modelleertalen?

  Ja en nee. Wij zijn geen procesmodelleurs als doel op zich. Wij gebruiken ze voor analyse van het werk met de mensen die het doen. In beeld wat er toe doet. Brown paper en post its. Daarna kunnen we alle kanten op. Liefst in flexibele taal en MS Office Visio. Met BPMN als moedertaal. Exports in Sqeme, Mavim, QPR, QOL, Aris, Inception, Bizzdesign, you-name-it geen probleem. 

 • Wat is jullie ambitie?

  Wij geven graag de toon aan. De beste aanpak neerzetten. Het debat voeren over het vak. Ervaringen delen. Dat is ook BPM Consult. Met onze boeken en artikelen bewijzen we dat!

Volgende stap Contact

Blijf op de hoogtevan de ontwikkelingen

Horizontaalorganiseren

Twitter
EduardvanB
Mooi artikel van Pieter Wolswinkel van @BPMConsultcom: Overbrug de kloof tussen het primaire proces en ondersteunin… https://t.co/ea3dklKYA4
MI_Zorg
Mooi artikel van Pieter Wolswinkel van @BPMConsultcom: Overbrug de kloof tussen het primaire proces en ondersteunin… https://t.co/D6ZARikKZH