ODRN live met workflowmanagement


17/08/2015

De omgevingsdienst regio Nijmegen bekroont procesherontwerpperiode met beheerste livegang van nieuwe generatie werkprocessen

De ODRN is een samenwerkingsverband van de gemeenten Beuningen, Druten, Heumen, Groesbeek, Nijmegen, Wijchen en de provincie Gelderland. Ze is één van de zeven Gelderse omgevingsdiensten 

Vanaf haar oprichting in 2013 werkt het aan operationeel excellente uitvoering van de taken, zoals vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. BPM Consult is vanaf het begin af aan partner voor een duurzame procesontwikkeling. 

Per half augustus is een nieuwe mijlpaal bereikt, Werkprocessen worden nu ondersteund met een workflowmanagementsysteem WRS. Hiermee legt ODRN het fundament voor zaakgericht werken en outputfinanciering.

De lancering vond plaats met een groots event in LUX Nijmegen. Het lijnmanagement presenteerde de nieuwe processen en de werking van het ICT-systeem. Via caroussels maakten medewerkers kennis met de nieuwe werkwijze.

Succesfactor is de unieke aanpak, waarin werkprocessen worden ontworpen met behulp van de 13 bouwsteenmethode in combinatie met een technisch systeemontwerp en een transparante gebruikersacceptatiefase.

Meer weten over deze aanpak? vraag Johnny van de Vliert of Joost van der Ham

Bekijk ook klantcase ODRN

  • odrn3.jpg
  • odrn1.jpg
  • opdrn.png